Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenmortier bespuitende machine

Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa

Van goede kwaliteit mortier bespuitende machine voor verkoop
Van goede kwaliteit mortier bespuitende machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa

China Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa leverancier
Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa leverancier Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa leverancier Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa leverancier Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa leverancier

Grote Afbeelding :  Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINCOLA
Certificering: CE
Modelnummer: SLW180 D

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD1550-3200/set
Verpakking Details: De internationale verpakkingsnorm van houten gevalverpakking of als behoeften van klanten
Levertijd: 15 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union etc.
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Diesel Spuitbusoutput: 3m ³ /h Paardekrachtspuitbus: 12 HP
Outputdruk: 5MPa Levering dist: 50/30m
Max. Gezamenlijke Grootte: 6 mm Leveringspijp: 32mm
Luchtcompressor: 0.36m3/h Warrantty: Een jaar

Kleuren veranderlijke van de diesel de machinemacht 12HP 5MPa mortiernevel

 

 

Inleiding:

 

Schroeftype is de mortier bespuitende machine een inleiding van Duitse technologie en bevordert een rendabel materiaal, van toepassing op allerlei pleistermortier, isolatiemortier, brandmortier, zelf-nivelleert mortier, dikke laag van mortier het wijdverspreide bespuiten en de injectie van mortier, vult, perfusiedunne modder, enz. Deze machine een multifunctionele spuitbus van de hoogspanningselektriciteit is, is de ambacht geavanceerd. De verrichting en het eenvoudige onderhoud, geen speciale opleiding kunnen in verrichting bekwaam zijn.

 

 

Pas aan de bespuitende waaier aan:


Tuinieren de de bouw interne en externe muren, plafonddak, het netwerkversterking van het muurstaal, muur aanstampend uitgangspunt, de bescherming van de de bankhelling van de hoge snelheidsrivier, tunnel, metro, rockery, baksteenmodel, de beschermingslaag van de staalstructuur, enz.

 

 

Parameter:

 

Model SLW180D
Spuitbusoutput 3m3/h
Paardekrachtspuitbus 12 PK
Outputdruk 5MPa
Levering dist. 50/30m
Max. gezamenlijke grootte 6mm
Leveringspijp 32mm
Luchtcompressor: 0.36m3/h
Diamension  1800*850*1300mm
Gewicht  450Kg 

 

 

Terugkeer bij de investeringsanalyse;
De traditionele hand witte muur, het pleister en de markt vóór de witte prestaties van de muurmachine in vergelijking met het mortier bespuitende machine van de gebruiksstopverf hebben de volgende voordelen:
1. Het weinig Franse grijs, sparen water, sparen materiaal, kan verminderen meer dan 20% van de kosten.
2, de verrichting zijn eenvoudig, vereisen geen steiger, hebben niet aan mobiele apparaten, de gronden te hoeven niet herstellen, zijn Yin en Yang vrij om Hoek te bespuiten, dak, die de tijdslimiet voor een project verkorten, de vooruitgang te verbeteren, en de kosten van de kader materiële uitgaven te verminderen.
3, diepvries, hoog rendement, lage arbeidsintensiteit, een spuitbus kunnen 150 ㎡, een uur gemakkelijk bespuiten om voorbereidingstijd te verwijderen, 8 uren werken per dag de berekeningen, meer dan 1000 ㎡ kunnen worden bespoten, gelijkwaardig is aan bekwame harde dag 20 van het werk.
4, kleine investering, grote aanwinsten, als elk apparaat elke dag die 1000 ㎡, volgens het marktgemiddelde bespuiten van $4 per ㎡, de lonen van de arbeider van ongeveer 500 yuans verwijdert, winst van 3000 yuans elk apparaat een dag kan zijn, andere factoren, het jaarlijkse inkomen van 500000 yuans van van de hand doen hierboven, worden ook verwacht.

 

Eigenschappen:

 

Vergelijkbaar zijnd met het traditionele handmortier bespuiten, het pleisteren en de vorige gelanceerde mortier bespuitende machine op de markt, heeft onze snelle mortier bespuitende machine de volgende prestatiesvoordelen:

 

1. Fundamenteel kan geen vloeras, besparend water en materiaal, de kosten van meer dan 20 percenten drukken.

2. Gemakkelijk te werken, vereis geen steiger, vereisen geen mobiel apparaat, om het stoppelveld te hoeven niet te herstellen, kunnen de hoeken en het dak vrij bespuiten, het bouwproces verkorten, de vooruitgang verbeteren, en het kader materiële kosten besparen.

3. Snel, verwijdert het hoge rendement, lage arbeidsintensiteit, een nevel van de mortier bespuitende machine 150 m3 per uur, de voorbereidingstijd, berekening op het werk 8 uren per dag, meer dan 1000 m3, het equivalent van 20 geschoolde arbeiders kunnen bespuiten voor het werken van één dag.

4. Minder investering, komt ten goede aan meer, als de mortier bespuitende machine 1000 m3 elke dag bespuit, volgens de marktprijs van $5 berekent, verwijdert de arbeiderslonen op $100, elke apparatenwinst van $500 per dag, verwijdert andere factoren. Jaarlijks inkomen van meer dan $100.000.

 

 

Verrichtingsprocedures van 220v/380v/diesel-het mortierspuitbus van het motorcement/bespuitende machine

 

1. Zet de macht aan, druk de knoop, de schroefpomp die werkt. Als u het omgekeerde draait, druk de eindeknoop aan einde. Pas de macht aan en versla bij het begin, verander de goede draai. Zoals het tegengestelde wordt de richting niet verwacht.

2. In de leveringsslang in de injectie van een klein bedrag van water, of met een slang van de het water natte die levering van de schroefpomp, en toen de buis water geleidelijk aan van de uitvoer wordt gelost. De drainage zou schoon moeten zijn, zal de buis niet behouden worden

3. Verbind de buis zij aan zij met de mortierbuis. De luchtleiding wordt verbonden met het kanon.

4. Meng gelijk het materiaal in de vultrechter (kan met de poedermachine worden gebruikt).

5. Druk de starter om het schot te beginnen. In het werk, met de verordening van luchtvolume wordt gecombineerd, kan de beste nevelkwaliteit maken die.

6. Regelbare snelheid van de schroefpomp, de outputstroom van 0-8 liter/min, in het werk, zolang de terugkeer aan de outputsnelheid die bouwvereisten aanpast.

7. Het het mengen zich materiaal moet onophoudelijk aan de vultrechter worden toegevoegd om de continuïteit van de nevel te verzekeren.

Bespuit het op te schorten werk, druk de eindeknoop kan zijn, kan de verrichting geschikter maken, kunt u de volgende methodes voor afstandsbediening gebruiken: het midden van de doos aan de linkerzijde is de handcontroleschakelaar.

8. Het nevelwerk vóór het eind van de vultrechter die na de materiële nevel moet worden verlaten, sluit de luchtpomp, na de sluiting.

9. Verwijder het kanon en verwijder de één voor één schone delen.

10. Maak het water in de vultrechter, druk de pomp om de pomp schoon te maken. Wanneer de pijpstromen uit het duidelijke water, de knoop aan einde drukken, verwijder de het leveringsslang en op een hoger niveau weergeven.

 

 

Beelden:

 

Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa

 

Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa

 

Kleur Veranderlijk het Bespuiten en het Pleisteren Machineshoog rendement 12HP 5MPa

Contactgegevens
Zhengzhou Sincola Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Clare

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)